torsdag 26 augusti 2010

Morgonkampanj i Allén - Helene Odenjung i P4!

Jonatan Macznik & Ulla Palmgren.
I morse samlades glada och pigga folkpartister från lokalföreningarna i centrala Göteborg för att morgonkampanja i Allén vid korsningen Södra Allégatan/Sprängkullsgatan mitt i rusningstrafiken. Det var bl.a. Jonatan Macznik, Ulla Palmgren och jag som stod i korsningen och höll upp våra affischer så att bilister, kollektivtrafikresenärer, cyklister och gående kunde se att vårt kommunalråd Helene Odenjung (FP) blev intervjuad i Morgonprogrammet i P4 (101,9 mHz) och att ”Framtiden börjar i klassrummet”.  


Jonatan Macznik & Kristina Palmgren.
Kampanjen var väldigt, väldigt lyckad. Vi fick så många glada leenden från bilister och gående som passerade och det är oerhört glädjande och det värmer oerhört. Och det är också roligt att många fick tillfälle till att lyssna på Helene bli intervjuad i direktsändning. I intervjun lyftes det bl.a. fram våra liberala värderingar och syn på människan, om äldrefrågor, folkpartiets roll i och samarbetet inom Alliansen, skolfrågor, mänskliga rättigheter, integrationsfrågor, arbetssituationen för ungdomar, åtgärder för att bryta utanförskapet, skolpeng och äldrepeng för att ge personer möjlighet att själva få välja och kommunala bolag och verksamheter.

Och det blev också tillfälle att nämna ett vallöfte: ”Vi lovar att alla elever i Göteborgs stad ska mötas av positiva och höga förväntningar och att alla ska få bra uppmuntran i skolan för att nå högre mål.”

Om du missade morgonens intervju med Helene Odenjung så kan du lyssna på den här. Och missade du chatten med henne alldeles efter programmet så kan du läsa den här.

Göteborg ska bli bäst i klassen! Och framtiden börjar i klassrummet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar