söndag 11 oktober 2009

Folkpartiet för framtiden

Tillbringade hela dagen i Kungälv igår för att tillsammans med andra folkpartister från hela Västra Götaland diskutera politik. Det är, som alltid, lika trevligt och givande att få träffa andra folkpartister. Det finns så mycket kunskap, erfarenhet och så många bra idéer att få ta del av och dela med sig av och att då träffas och prata politik i Valskolan 2010 när i stort sett hela regionen är representerade kan inte bli annat än positivt och givande. Det var mycket bra information och många bra synpunkter som lyftes fram. Och det var också många, många trevliga samtal.

Med all säkerhet kommer Alliansregeringen att sitta kvar i regeringsställning efter valet i september 2010. Och med all säkerhet kommer Folkpartiet att fortsätta göra skillnad och lyfta fram våra liberala värderingar i arbetet med fortsatt utveckling av Sverige och det svenska samhället.

Det är varje enskild människa som tillsammans skapar och utgör ett samhälle. Utgångspunkten är den enskilda människan och varje person. Varje person är unik, med sin egen personlighet och sina egna drömmar om framtiden. Den personliga friheten är grunden till att varje person ska få möjlighet till att utvecklas och försöka uppnå just sina drömmar. Samhället ska ge möjligheten till att få välja just sina livschanser, sin väg och sina val.

För mig finns det ingen tvekan om att vi efter valet 2010 har en fortsatt Alliansregering. För mig finns det heller ingen tvekan om att Folkpartiet efter valet 2010 kommer att fortsätta göra en stor skillnad på riksplan och på regional- och kommunal nivå. Folkpartiet för framtiden!

2 kommentarer:

  1. Med all säkerhet kommer Alliansregeringen sitta kvar i regeringsställning... Det var rätt kaxigt sagt. Gör vi en bra valkampanj och får fram våra idéer och tankar så ska det nog gå vägen.

    SvaraRadera
  2. Sami: Tack för input! Jo, det har du nog rätt i. Det kan nog låta lite kaxigt. :) Men jag är en optimist...och även realist. Jag tror helhjärtat på vår (FP:s) ideologi och grundläggande värderingar och att vi i FP tillsammans med övriga allianspartier kommer att få väljarnas stöd vid nästa val 2010. Alternativet finner jag skrämmande och jag tror att majoriteten av väljarna inte heller vill gå tillbaka till det sätt som Sverige styrdes på förut. Det var ju delvis därför vi vann valet 2006. Jag håller med dig helt och fullt att om vi gör en bra valkampanj och får fram våra idéer och tankar så kommer det absolut att gå vägen. Ser fram emot att ses och delta i en aktiv, givande och framför allt rolig valkampanj!

    SvaraRadera