fredag 19 november 2010

Helene Odenjung som förste vice ordförande - Jaaaaa! :)

Idag sammanträdde Folkpartiet Liberalernas partiråd i Riksdagens andrakammarsal. En av de stora händelserna som majoriteten av folkpartister runt om i landet, däribland jag, väntat med spänning på var dagens val av förste och andre vice partiordförande för FP.

Valberedningen har sedan tidigare föreslagit Helene Odenjung, kommunalråd i Göteborg, som förste vice ordförande och Erik Ullenhag, Integrationsminister och biträdande arbetsmarknadsminister, som andre vice ordförande.

Och för en liten stund sedan blev det nu äntligen klart! Helene Odenjung är vald till förste vice ordförande för FP och Erik Ullenhag till andre vice ordförande. Ett stort JAA! :) Och ett stort jättegrattis till er båda!

Helene Odenjung och Erik Ullenhag är perfekta val för posterna. Jag är helt övertygad om att de båda kommer att göra ett utmärkt jobb. Och som folkpartist bosatt i Göteborg så är jag naturligtvis speciellt glad över att det är just Helene Odenjung som är vår nya första vice ordförande för FP. Och det är för att Helene är ett perfekt val som förste vice ordförande och för att hon dessutom också är kommunalråd för FP i Göteborg där hon gör ett utmärkt arbete med att driva våra frågor och föra fram och ut vår socialliberala / FP-liberala politik och ideologi.

Stort grattis till er båda!

Läs gärna andra bloggar i ämnet: Nina Larsson, Adam CwejmanKenth LövgrenMarianne Åhman och GöteborgsLiberalen.
Media: HD, SR, MyNewsDesk,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar